+36 30 183 1338 info@rpfoto.hu

Ahány esküvő, annyi igény és annyi féle körülmény. Ennek fényében minden esetben egyedi árazást alkalmazok azért, hogy tényleg csak azért fizessetek, amit igénybe is vesztek.

Hogyan történik a foglalás?

A “Kapcsolat” menüpont alatt elküldött jelentkezésetek által felmérem az igényeket és egy részletes árajánlatot küldök, mely végösszeget jelent (nincsenek további rejtett költségek).

Amennyiben az árajánlat megfelel, úgy megkapjátok tőlem e-mailben a szerződés mintát, melyet tanulmányozva szívesen megválaszolok minden kérdést. A szerződés tartalmaz megjegyzés rovatot, ahol minden speciális esetre vonatkozó kiegészítést  eszközölni tudunk.

Ezt egy személyes találkozó vagy videochat beszélgetés követi, ahol lehetőség nyílik egymás megismerésére és ha megvan a közös nevező, akkor aláírjuk a szerződést. Ebből egy példány Nálatok marad, egy pedig nálam.

Mennyibe kerülnek a fotózások?

Az árak az egy-egy szertartásra vonatkozó fotózás esetén 30-45 ezer forint között alakulnak, míg teljes esküvő esetén 150-250 ezer forintos ársáv alakul.

Külföldi esküvők megörökítését csak a pár által megtérített szállásköltség esetén tudom vállalni.

Családi – és portréfotózások árfekvése 15-30 ezer forint közé esik.

Az alábbi paraméterekkel lehet kalkulálni teljes esküvő fotózása esetén. Az árak az egyéni preferenciák és igényekhez igazodóan változnak.

‘Rigó’

– 8 óra rendelkezésre állás

– kb. 500 kép

– aznapi kreatív fotózás

200.000

‘Vörösbegy’

12 óra rendelkezésre állás

– kb. 800 kép

– aznapi kreatív fotózás

250.000

‘Sólyom’

– 16 óra rendelkezésre állás

– kb. 1100 kép

– aznapi vagy külön napos kreatív

300.000