Kis esküvők varázsa

A 2020 nyarán tett enyéhítések hatására számos pár döntött úgy, hogy megtartja az esküvőt és a vírus árnyékában ugyan, de elengedik a mindennapos félelmet és szorongást és kimondják a boldogító igent, majd beteljesítsék a napot egy kiadós bulival.

Szolgáltatóként ezt én hogyan éltem meg?

Alig vártam az első esküvőt, hogy újra alkothassak, újra emberek között lehessek és minél több impulzust gyűjthessek be, amelyek beindítják az alkotói pezsgést a véremben. Végre újra belekóstolhattam a szabadság ízébe és élhettem annak, amit a legjobban szeretek. Nagy esküvőkhöz és sok fős lakodalmakhoz szokott fotós vagyok, így kissé kételkedtem abban, hogy egy szerényebb létszámú esküvő a COVID hangulatával megspékelve ugyanolyan bugit rejthet magában, mint nagy társai, viszont ebben hatalmasat tévedtem.

Milyen is egy kis esküvő?

Bensőséges, meghitt, érzelemdús és aktív. Vegyük egyesével a pontokat. Bensőséges a hangulat köszönhetően annak, hogy a csekély számú meghívott a szűk családi-baráti körből kerül ki, akik nem holmi protokoll látogatást tesznek az ijfú pár nagy napján, hanem őszinte érzelmek által vezérelve kelnek útra. Meghitt és érzelemdús, mivel a családias légkör azt sugallja a résztvevőknek, hogy nyugodtan kimutathatják érzéseiket, nem kell törődni azzal, hogy ki látja, hogy sírsz. Aktív is egy ilyen kis esküvő, ugyanis nem lesz klikkesedés, nem lesznek kint cigiző-kávézó tömegek. Mindenki ismer mindenkit és egy igazi kis összetartó csapat alakul ki.

2021-es esküvő szezonra mit jósolok?

Jövőbe sajnos nem látok, de reménykedem, hogy júniusra már engedélyezhetik a lakodalmak megtartását az egyre növekvő számú beoltott lakosságnak köszönhetően. Idén is folytatódni látszik a kis esküvők térhódítása, melyet lehet nem is bánok a tavalyi tapsztalatok után, viszont páran nem mondanak le a nagy party utáni vágyukról és igazi nagy számú vendégsereggel készülnek. Egy biztos, hogy továbbra is a legnagyobb rugalmassággal állok hozzá mindenféle változtatás iránti kéréshez és mindig a pár érdekeit szem előtt tartva alkalmazkodom lehetőségeimhez mérten.