3 tipp a 2021-es esküvői szezonra

Nincs könnyű helyzetben, aki idén szeretne házasodni, főleg ha a datum az első félévet érinti. Bizonytalanság övezi a mindennapi életünket is, nemhogy az ene felül szervezni kívánt programokat. 3 gondolatot fogalmaztam meg, amely hasznos kiindulási alap lehet ebben a nehéz helyzetben.

Készülj alternatív dátumokkal az elejétől kezdve

Már a szervezés elkezdése előtt tűzz ki számos alternatív opciót, ha az aktuális intézkedések keresztbe húznák az eltervezett esküvődet. Amennyiben lehetőség adódik rá, ezeket a dátumokat kommunikáld a szolgáltatók felé is és próbáljatok közösen ötletelni.

Sátras lagzi

Miért ne lehetne az őseink példáján egy igazi belevaló sátras lagzit csapni? Igaz be kell tartani a korlátozásokat, azonban így nem kell lemondani a rendes lakodalom hangulatáról és megélhetitek a nagy napotokat szűk családi körben, de nagy buli keretében.

Az év második fele

Az év második felére vélhetően a lakosság nagy hányada megkapja már a COVID védőoltást, így várhatóan enyhülnek a szigorítások és magatokat, valamint családtagjaitokat is kevésbé kell félteni majd a vírustól.